Bäst betalningsmetoder för spelbolag i Sverige

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

Att känna sig trygg och säker är givetvis direkt avgörande för dig som spelare när du spelar hos ett spelbolag. Det är få saker som är lika viktiga när man ska välja en spelsida som att ha bra betalningsmetoder. Svenska spelbolag har som regel riktigt bra betalningsmetoder som både är säkra och framförallt snabba så att du inte behöver vänta på dina vinster särskilt länge. i denna artikel kommer vi att gå igenom vilka betalningsmetoder som är bäst hos spelbolagen.

Swish är nummer 1 enligt många

Den svenska betaltjänsten Swish är den överlägset mest använda hos spelbolag i Sverige. Swish är endast tillgängligt hos svenska bettingsajter och är ett mycket uppskattat alternativ. Mycket tack vare att svenskarna använder betalningsmetoden i vardagen men framförallt för att den är så smidig att använda.

När du ska göra en insättning eller uttag med Swish är allt som behövs appen och Mobilt BankID. Du kommer då att kunna få ut alla vinster på direkten. De kommer dessutom rakt in på ditt bankkontot vilket också är något att uppskatta för dig som spelare. 

Trustly är ett uppskattat alternativ

Trustly är den svenska betaltjänsten som kom på Pay N Play. Det innebär att spelare kan göra en insättning med Trustly och i samband med detta få ett konto skapat automatiskt utan att fylla i massa uppgifter. Idag är det vardagsmat men det har vi Trustly att tacka för då de uppfann denna fantastiska funktion. 

Trustly låg också bakom revolutionen med snabba uttag. Genom att använda sig av Trustly får spelaren direkta bankbetalningar med Trustly som mellanhand. Allt som behövs är att verifiera uttagen med BankID och välja bankkonto som pengarna ska in på. Tänk på att du behöver använda dig av samma bankkonto vid både insättning och uttag. 

Zimpler är en annan svensk betalningsmetod

Det finns en betalningsmetod som vuxit riktigt mycket de senaste åren. Detta handlar om Zimpler som blivit en mycket bättre betaltjänst de senaste åren. De har gått från att bli en betalningsmetod som erbjöd spel på faktura till att bli en aktör som erbjuder direkta bankbetalningar.

Därmed fungerar Zimpler på ett liknande sätt som Trustly. När du använder dig av Zimpler kommer du att använda din nätbank och Mobilt BankID för att genomföra transaktionerna. Uttagen är blixtsnabba och sker på några minuter. 

Vissa föredrar E-wallets

E-wallets är ett annat alternativ som finns hos svenska spelbolag. Inte hos alla aktörer men hos många. Det är framförallt Skrill och Neteller som är vanliga alternativ i Sverige. PayPal kan också finnas men de har höga avgifter. 

Fördelen med Skrill och Neteller är att du kommer att kunna koppla ett betalkort till tjänsterna som du får gratis av företagen. Detta Mastercard kan sedan användas precis överallt där Mastercard är accepterat. 

Just Mastercard och VISA generellt är också vanliga betalningsmetoder. De har varit med i många år och är uppskattade alternativ vad gäller betaltjänster hos spelbolag. Såväl VISA som Mastercard är mycket säkra alternativ för dig som spelare och är smidigt att använda. 

Sammanfattning om säkra betalningsmetoder hos spelbolag

Det har blivit mycket bättre med betalningar hos spelbolag de senaste åren. Införandet av direkta bankbetalningar med först Trustly och sedan Swish är en stor anledning till detta. Då kommer du att kunna få riktigt bra förutsättningar när det kommer till att få ut vinsterna på direkten. 

Det finns andra alternativ också för dig som önskar. Se bara till att komma ihåg att du måste använda dig av samma betalningsmetod vid insättning som uttag. Detta för att motverka penningtvätt och terrorfinansiering. På så sätt kommer du alltid att få riktigt trygga transaktioner. 

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies