Reseförsäkring

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

En reseförsäkring kan vara ett bra alternativ om du känner dig osäker inför att allt ska gå bra inför en kostsam resa. Vissa gör bara en stor resa i sitt liv och det är då riktigt tråkigt om denna förstörs. Självklart är det också väldigt tråkigt oavsett vilken resa det är som går som den inte ska. Genom att man tecknar en reseförsäkring så kan man känna sig något mer säkrare i sin resa då man vet att man har försäkrat sig från att vissa incidenter ska ske. Nedan finns punktat de vanligaste skydd som finns i en reseförsäkring.

 • Strejk
  Skulle ett flygbolag strejka så att ni inte kommer iväg på er resa så kan en reseförsäkring hjälpa till att ersätta de förlorade hotellnätter och dagar på resan som försvinner. Även om det krävs att man bokar om flygbiljetter till ett annat flygbolag så täcks detta oftast av en reseförsäkring.
 • Olycksfall på resa
  Om du eller någon av de som är tecknade under reseförsäkringen skadas under resan och måste söka akut läkarvård så ersätts transport till och från sjukhuset samt de kostnader som uppstår i samband med läkarbesöket, operationen eller vården som ges utomlands.
 • Invaliditet
  Skulle det vara så hemskt att man på en resa blir invalidiserad i någon del av kroppen så betalas det ut ett ersättningsbelopp som kompensation för den förlorade resan och den förlorade arbetskraft som blir till följd av invaliditeten.
 • Dödsfall
  Skulle det värsta hända och någon dör under resan så betalas det från reseförsäkringen ut en engångsersättning till de efterlevande som plåster på såren för den förlorade anhöriga och förstörda semestern.
 • Resväskor
  Om resväskor försvinner på grund av slarv eller blir stulna så täcker en reseförsäkring marknadsvärdet av de förlorade tillhörigheterna i resväskorna.
 • Tidig hemgång
  Skulle det vara så att man är på en lång semester och någonting händer hemma som gör att man måste åka hem, till exempel att en nära anhörig skadat sig allvarligt och riskerar att dö så ersätter en reseförsäkring kostnaderna för att åka hem i förväg samt de hotellnätter som går förlorade i med den tidigare hemgången.

En reseförsäkring kan se väldigt annorlunda ut mellan olika försäkringsbolag och den kan också utformas väldigt individuellt så att den passar precis den resa som man ska ta och vad den innefattar i längd och kostnader.
Teckna hos Europeiska >>

Lämna en kommentar

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies