Hitta den bästa företagsförsäkringen

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

Det är viktigt att ditt företag har en företagsförsäkring, oavsett vilken affärsverksamhet, storlek eller bransch du är verksam inom. Den ger ett omfattande skydd till ditt företag som ger ekonomisk trygghet vid oförutsedda händelser, vilket kan vara avgörande för företagets framtid. Vill du hitta den företagsförsäkring som passar dig och din firma bäst är det alltid klokt att jämföra försäkringar.

Gör det lättare att välja rätt

Att jämföra företagsförsäkringar innan du tecknar en är väsentligt av flera olika anledningar. De olika försäkringsbolag som finns tillgängliga på marknaden idag erbjuder lösningar för varierande behov och riskprofiler. Genom att jämföra de olika bolagens alternativ kan du som företagsägare göra en noggrann bedömning och ta ett genomtänkt beslut gällande val av företagsförsäkring.

Skydda ditt företags ekonomi

Företagsförsäkringen fungerar som ett skyddsnät för ditt företag. Det ger din verksamhet ett skydd vid eventuella risker som kan uppstå. En av de mest uppenbara fördelar med att teckna en försäkring för företaget är skyddet mot skador på egendom. Oavsett hur skadorna uppstår – av naturkatastrofer eller sabotage, kan du som har en företagsförsäkring få ersättning, så länge du har rätt typ av försäkring. En försäkring innehåller dessutom oftast ett ansvarsskydd som täcker rättsliga kostnader om verksamheten skulle ställas inför rättsliga påföljder.

Tilläggsförsäkringar

Tilläggsförsäkringar erbjuder specifikt skydd som kanske inte omfattas av en standardföretagsförsäkring. Dessa kan inkludera försäkring för dataintrång och cyberhot, anställdas olycksfallsskydd, affärsavbrott, och yrkesskadeersättning. Sådana försäkringar kan vara avgörande för företag som är mer utsatta för dessa specifika risker. Det är viktigt att företagsägare förstår behovet av att bedöma sina unika risker och överväga att teckna tilläggsförsäkringar för att ge sitt företag ett mer heltäckande skydd.

Jämför företagsförsäkringar 

När du jämför försäkringar får du snabbt en enkel överblick över vad för villkor som gäller för försäkringen. Du får detaljerade svar på vad försäkringen faktiskt omfattar, hur mycket den kommer att kosta företaget och vad självrisken är vid olika situationer. Vill du hitta bäst företagsförsäkring för din verksamhet kan du enkelt jämföra företagsförsäkringar hos Tryggvi.se. Denna jämförelsesajt hjälper dig att jämföra försäkringar från över 20 försäkringsbolag. Genom tydliga förklaringar och lättlästa tabeller ger Tryggvi dig möjligheten att välja det bolag och den försäkring som är mest passande för ditt företag.

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies