Tänka på när du tecknar försäkring

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

Att teckna försäkringar är nödvändigt, men att hitta rätt i försäkringsdjungeln kan vara svårt. Det finns ett oändligt antal olika försäkringar med varierande innehåll och villkor. När det är dags för att teckna en försäkring finns det en hel del saker du behöver tänka på. Vi hjälper dig att enklare hitta rätt försäkring för dig och dina behov.

Vad innefattar försäkringen?

Villkoren för en försäkring och vad den innefattar kan variera kraftigt mellan de olika försäkringarna och försäkringsbolagen. När du ska välja din försäkring, oavsett om det gäller för din bostad, din bil eller ditt husdjur, är det viktigt att du noggrant läser igenom all information så att du kan hitta en försäkring som täcker just det du behöver att den ska täcka.

Vad är självrisken?

Om du eller någon av dina ägodelar råkar ut för en olycka eller en skada som försäkringen ska täcka behöver du ofta betala en avgift för att få ut din ersättning. Denna avgift heter självrisk. Självrisken varierar beroende på försäkring och vad försäkringen innefattar. Om din månadskostnad är låg är ofta självrisken högre, och vice versa. Var därför noggrann med att kolla vilken självrisk just din försäkring har om olyckan uppstår.

Jämför försäkringar

Innan du tecknar en försäkring är det bra att jämföra försäkringar. Det finns en mängd olika jämförelsesajter där du enkelt kan välja vilken typ av försäkring du är ute efter och direkt få tillgång till all information du behöver för att kunna avgöra vilken försäkring som du ska teckna. Hitta de bästa försäkringarna hos Payup, helt enligt dina önskemål. Där kan du även få en överblick över vilket pris som de olika försäkringsbolagen kan erbjuda dig.

Få rabatt på dina försäkringar

Många försäkringsbolag väljer att erbjuda dig som kund en mängdrabatt om du tecknar flera av dina försäkringar hos dem. Det betyder att du genom att teckna din hemförsäkring, bilförsäkring eller dina andra försäkringar hos samma försäkringsbolag kan få rabatt på dina försäkringar. Mängdrabatten kan variera mellan allt från 5% till 20%. Hur stor rabatt du får beror på hur många försäkringar du samlar.

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies