Tips för en lyckad flyttstädning

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

Att flytta är både en rolig och spännande tid, men det finns också en hel del saker du behöver tänka på innan du byter boende. Att städa är en utav de sakerna. Flyttstädningen är ofta en stressig och tidskrävande process, men med lite planering och förberedelser kan du minimera stressen och göra det enklare för dig själv. Vi har listat några tips som kan hjälpa dig att göra flyttstädningen så smidig och effektiv som möjligt.

Börja städa i god tid

Något som många är duktiga på är att skjuta fram städningen till sista sekund, vilket gör att den blir mycket mer omfattande än den behöver vara när det väl är dags att flyttstäda. Om du vet att du ska flytta och när det kommer att ske är det alltid en bra ide att börja städa i god tid innan flytten ska genomföras. Genom att städa lite lätt under hela den period du har kvar i ditt boende innan du faktiskt ska flytta blir det mycket enklare när det är dags att sätta igång med storstädningen.

Skriv en lista över allt som behöver göras

Själva flyttstädningen är en stor del av flytten och det finns hårda krav på hur väl boendet ska vara städat innan du lämnar över det till de nya ägarna. För att inte glömma att städa någon viktig detalj i hemmet är det bra att gå igenom varje rum och skapa en lista över vad som behöver städas. Glöm inte att inkludera väggar, fönster, golv, golvlister, elektriska apparater, diskhon, avloppen och kakelfogar på din lista.

Anlita en städfirma

Att flyttstäda är en process som tar tid och behöver göras mycket noggrant. Att anlita en städfirma som hjälper dig med flyttstädningen är ett bra alternativ om du inte har tid eller ork att göra det själv. En städfirma har professionell utrustning och erfarenhet, vilket kan göra processen enklare och mer effektiv. Rozen Clean är en städfirma i Stockholm som erbjuder allt från flyttstädning till fönsterputsning. De hjälper både privatpersoner och företag med allt inom städning så att du kan lägga din tid på annat roligt i livet. Städfirman Rozen Clean har erfarna och lojala anställda som förenklar din vardag och erbjuder hemstädning hela Stockholm och Uppsala och Nyköping.

Rensa bort saker du inte behöver

Det är det bäst att inte ha några möbler i hemmet när du ska flyttstäda. För att underlätta hela processen och slippa städa runt möbler eller andra saker kan du göra dig av med saker du inte längre behöver i god tid innan du ska flytta. Återanvänd eller skänk gärna saker som är i dugligt skick istället för att slänga dem. Detta hjälper till att minimera mängden sopor som behöver tas hand om under flyttstädningen.

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies