Information om försäkringar

Zmarta.se är Sveriges största hemsida där du kan jämföra alla olika typer av försäkringar. Tjänsten är helt gratis och det går snabbt att få sina offerter.

Ingen förbindelse & helt gratis

20 anslutna försäkringsbolag

Bäst inom försäkringar

Försäkringar är en av de saker i livet som man måste sätta sig in i och lära sig mer om. Hur man ska välja rätt försäkringar till sig själv och eventuell familj så man är tillräckligt skyddad den dagen olyckan är framme. Vissa försäkringar är det till och med lag på att man måste ha, exempelvis en trafikförsäkring är enligt lag ett krav om du ska framföra ett fordon på vägen.

Anledningen till att folk blir trötta bara dom hör ordet försäkring är dels för att det är en tråkig kostnad samt massa krångliga avtal att sätta sig in i. Men på senare år har det kommit bra hemsidor som hjälper konsumenten att hitta rätt i denna djungel av försäkringsbolag, försäkringar och tilläggsförsäkringar.

Sajter med bra information om försäkringar

Ekonomifokus.se är en sajt som skriver information  om marknadens flesta olika typer av försäkringar. Här kan man ta del av allt som är värt att veta om just den typen av försäkring du behöver. Du får bra vägledning till att hitta rätt försäkring och tips på bra försäkringsbolag som Ekonomifokus själva använder och rekommenderar. Du kan också ställa frågor i varje artikel och få svar snabbt och smidigt av personalen på Ekonomifokus. Du kan här hitta information om ämnen som exempelvis bil, graviditet, olycksfall, båt, mc och en massa andra försäkringar du kan tänkas behöva i ditt liv.

Konsumenternas.se är också en hemsida värd att nämnas då den också har mycket bra information om hur man hittar rätt väg till en bra försäkring. Här kan du också hitta oberoende jämförelser av olika typer av försäkringar och försäkringsbolag. Du behöver inte nu sitta i timmar och lusläsa de långa och krångliga avtal för att lyckas hitta ett bra försäkringsbolag som tar ett bra ansvar när olyckan väl är framme.

Billigast är inte alltid rätt väg

Du kanske tänker varför läsa om alla försäkringsbolag när man bara kan gå in på nätet och snabbt och enkelt jämföra försäkringar och plocka ut den billigaste. Jag vill höja ett varningens finger vid att enbart välja försäkring efter priset. Om du köper en produkt på nätet kan detta vara mer lämpligt då den är samma i alla butiker. Men en försäkring funkar inte likadant hos alla bolag. Du kommer märka hur bra din försäkring är den dagen olyckan väl är framme och du måste använda den. Det hela kommer gå bra ifall du valt ett försäkringsbolag med goda omdömen. Lycka nu till i valet av försäkringar.

Forsakringen.se

Hogmalms Media AB
Org.nr: 559132-4347
Ytterbyvägen 5c
442 30, Kungälv

Sidor

Om oss

Kontakta oss

Information

Integritetspolicy

Användarvillkor

Cookies